Παράδοση

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σου στο TWX Auto! Εκτιμούμε την επίσκεψή σου αυτή. Ακολουθούν οι όροι και οι υποχρεώσεις της Πολιτικής Αποστολών μας.


Χρόνος επεξεργασίας αποστολών  Η επεξεργασία των αποστολών γίνεται εντός 1–4 εργάσιμων ημερών. Παρακαλούμε σημειώστε πως δεν πραγματοποιούνται παραδόσεις τα Σαββατοκύριακα και τις γιορτές.

Παρόλα αυτά, οι παραδόσεις για μεγάλες παραγγελίες (εντός σεζόν) ενδέχεται να καθυστερήσουν λίγες ημέρες. Σε περίπτωση καθυστέρησης, θα σε ειδοποιήσουμε μέσω e-mail.


Αποστολές & Εκτιμήσεις Παράδοσης  Οι συνολικές χρεώσεις αποστολής για τις παραγγελίες σου υπολογίζονται και εμφανίζονται πριν την ολοκλήρωση της πληρωμής.

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την χώρα πραγματοποίησης της παραγγελίας. Μπορείς να δεις την εκτίμηση για τον χρόνο παράδοσης στον ιστότοπό μας πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου.


Επιβεβαίωση Αποστολής Η επιβεβαίωση Αποστολής θα σταλεί στο email του παραλήπτη μετά την επιβεβαίωση και την αποστολή της παραγγελίας. 

Κατάσταση της παραγγελία Εάν έχετε απορίες σχετικά με την κατάσταση της παράδοσης για την παραγγελίας σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο contact@twxautocyprus.com.